AMK Trogir
Generalni pokrovitelj
O Klubu                 Slike                  Zanimljivosti                  O Trogiru                  Sponzori                  Linkovi                   Kontakt
1.Nagrada AK Trogir-a u kronometar vožnji
Trogir 17.04.2011.g.


Početak sezone u kronometar vožnjam u Trogir-u

Naime, ovo je prvo natjecanje sezone prvenstva Hrvatske – regije Jug HAKS-a (Dalmacije), ali ujedno i prvo natjecanje novouvedene discipline regionalnog prvenstva u kronometar vožnji.

Sudionici su bili podijeljeni prema zapremini vozila u 6 klasa. Serijska vozila do 1200, do 1600 i preko 1600 ccm, sportska do 1400 i preko 1400 ccm te dizel.
Na prvom bodovnom natjecanju regije Jug slavio je vozač AK Mihovil iz Šibenika Darko Jelača. Na natjecanju koje se odvilo u organizaciji AK Trogira nazočilo je mnoštvo gledatelja te čak pedeset natjecatelja. 35 licencioniranih i 15 nelicencioniranih.

Od nelicencioniranih vozača najbrži je bio Ante Alduk. Kad se spoji lijepo vrijeme, miris oktana i roštilj, dobije se recept za kvalitetno provedenu nedjelju ljubiteljima automobilizma. Nekoliko izljetanja koja su za posljedice imala tek gužvanje lima učinila su natjecanje atraktivnim za gledatelje. Posebna zahvala ide DVD-u Trogir, Hitnoj pomoći Trogir te hrvatskoj vojsci.

Rezultati (vozači iz AK Trogir):

Barada Tino ŠKODA FELICIA LXI
Šimić Nikola FIAT BRAVO 1.6
Špika Ivan VW POLO
Gagula Ivan PUNTO GT

Goleš Toni – ŠKODA FELICIA 1.3 3MJ – KL.4 (SPORT)
Rožić Nikola – ŠKODA FABIA TDI 1 MJ – KL 6
Bilota Filip – YUGO 2MJ – KL1
Miše Marina – ŠKODA FELICIA 4 – 4
Ševo Grgo – YUGO 4 – 1
Mitar Ana Marija – OPEL CORSA 1.3 3 – 2
Bilić Ivan – ŠKODA FABIA 1.4 (KVAR) ODUSTAO

AMK"Trogir" On-Line team
 
 
 
Sponzori AMK Trogir-a