AMK Trogir
Generalni pokrovitelj
O Klubu                 Slike                  Zanimljivosti                  O Trogiru                  Sponzori                  Linkovi                   Kontakt
13 Nagrada Malačke SV Dujam 2010.
Malačka 24.05.2010.g.


Utrku je otvorio gradonačelnik Kaštela, gosp. Joško Berket. Utrka se boduje za Međunarodno regionalno Prvenstvo Hrvatske, Državno Prvenstvo Hrvatske te Prvenstvo Dalmacije. Nastupilo je 70 vozača iz 17 hrvatskih klubova, te 5 bosansko hercegovačkih automobilista.

Vrijeme se poigravalo i sa organizatorima, a i s vozačima. Uoči svake bodovne vožnje lagana i na svu sreću prolazna kišica namočila je nakratko stazu. Već tijekom treninga bilo je nekoliko izljetanja, ali srećom bez posljedica za vozače. Auto klub Trogir je imao dva predstavnika na Malačkoj, Marinu Miše ujedno i jedinu ženu na utrci koja je u klasi H13 s FIATOM CINQUECENTO SPORTING osvojila drugo mjesto i mladog vozača Nikolu Rožića u klasi 22 sa ŠKODOM FABIOM koji je osvojio prvo mjesto.

Prvenstvo je počelo s utrkom u Rapcu, Skradinu i Malačkoj. U klasi 22 vodi Nikola Rožić - Trogir s 35 bodova, drugi je Goran Rajčić - Split sa 20 bodova i treći Mario Kraljević - Dubrovnik s 15 bodova. Slijedeća utrka je za dva tjedna na Učki.

AMK"Trogir" On-Line team
 
 
Sponzori AMK Trogir-a