AMK Trogir
Generalni pokrovitelj
O Klubu                 Slike                  Zanimljivosti                  O Trogiru                  Sponzori                  Linkovi                   Kontakt
Nagrada Dubrovnika 2010.
Memorijal Željko Đuratović
Dubrovnik 09-10.10.2010.g.


Zadnja utrka u sezoni

Završila je još jedna brdska automobilistička sezona. Dubrovčani , odnosno Autoklub Dubrovnik racing bio je posljednji, deveti ovogodišnji domaćin. Sezona jepočela 18.04. u Rabcu pa se nastavila u Skradinu, Malačkoj, Učki, Čabru, Ogulinu, Sljemenu, Buzetu i završila je s Dubrovnikom 10.listopada 2010.

Uz brojnu publiku, uz stazu Komin – Brgat, dugu 3.360 metara, 74 vozača iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Crne Gore, među kojima je bila i jedna vozačica, priredili su niz uzbuđenja i vrhunske vožnje.

Dva vozača AK Trogira nastupili su u Dubrovniku. Marina Miše, koja je bila jedina vozačica na brdu, osvojila je 2.mjesto i na kraju sezone zauzela je peto mjesto.

Vozač AK Trogira Nikola Rožić u Dubrovniku je osvojio 1.mjesto i na kraju sezone zauzeo je prvo mjesto.

Nikola je obranio prošlogodišnje mjesto prvaka Hrvatske u Škoda Fabia kupu zahvaljujući generalnom sponzoru za ovu godinu za brdske utrke, Toniju Cetinskom

Također dva dana prije Natjecanja u Dubrovniku u Budvi svečano je otvoren 13. sajam automobila, sajam malih i srednjih poduzeća te sajam poslovnih usluga i investicija. U sklopu sajma vozio se promotivni autoslalom Jadranski sajam 2010.

Na natjecanju su mogli nastupiti isključivo serijski automobili i to u tri klase. Na Jadranskom sajmu u Budvi grad Trogir je promovirala i vozačica AK Trogira Marina Miše koja je u klasi 3 osvojila odlično treće mjesto.

AMK"Trogir" On-Line team
 
 
Sponzori AMK Trogir-a