AMK Trogir
Generalni pokrovitelj
O Klubu                 Slike                  Zanimljivosti                  O Trogiru                  Sponzori                  Linkovi                   Kontakt
Cazin 2010 brdo
Cazin 24-25.07.2010.g.


Po prvi put na auto utrci u Bosni vozi i jedna žena

Prošlog vikenda, 25.7.2010. održale su se dvije utrke na kojima su sudjelovali vozači AK Trogir, jedna u Poljičkoj republici Srijane na kojoj je nastupilo 4 vozača AK Trogira.

Autoslalomu u Poljičkoj republici vozili su u KLASI 1 Filip Bilota koji je osvojio prvo mjesto i Grgo Ševo treće mjesto. Klasa tri Ivo Mitar prvo mjesto i Damir Stipanović treće mjesto. Ova utrka se vozila za Prvenstvo Hrvatske - Regija Jug.

Međunarodna brdska automobilistička utrka Cazin 2010. u susjednoj Bosni i Hercegovini bilježi ovog vikenda skroman jubilej i to deseto izdanje. U organizaciji Auto moto kluba „Extra Sport“ vozi se na stazi „Sedra – Ostrožac“ zvanoj „Krajiška zmija“ dugoj 4100metara.

Sudjelovalo je 55 vozača iz šest europskih zemalja (BiH, Hrvatska, Slovenija, Italija, Mađarska i Makedonija). Utrka se boduje za Prvenstvo srednjoeuropske zone. Pažnju privlači čak 10 prijavljenih hrvatskih automobilista iz šest klubova.

Po prvi put na auto utrci u Bosni vozi i jedna žena, a to je Marina Miše iz Autokluba Trogir koja je jako dobro primljena kako od vozača tako i od publike u Cazinu.

Iz Hrvatske su još nastupili Niko Pulić iz Dubrovnika i Robert Bradarić iz Solina.

AMK"Trogir" On-Line team
 
 
Sponzori AMK Trogir-a